KUNSTNET

+

Ny hjemmeside i WordPress til online Polaroid galleri

Hjemmesiden til mit lille online Polaroid galleri, med Polaroidfotos af 10-15 Polaroid fotografer fra hele verden.

 

Denne hjemmeside er designet af webdesigner Lars Bregendahl Bro i WordPress med Elementor.

  • Polaroid Online Gallery Hjemmeside Wordpress 0

+

+

Kunde

Eget online Polaroid galleri

 

Opgave

Design af hjemmeside i WordPress med Elementor

 

Teknologi

WordPress CMS-system
Responsivt design (mobilvenligt)
Elementor Page Builder

-

www.sx70.dk

Et online fotogalleri er en digital platform, hvor fotografier og billeder præsenteres og deles på internettet. Det fungerer som en virtuel samling, hvor fotografer og brugere kan uploade, organisere og vise deres billeder til en bredere målgruppe.

Dette online fotogalleri har fokus på Polaroid.

Online fotogallerier kommer i forskellige former og størrelser. Nogle er enkle personlige hjemmesider eller blogs, hvor en fotograf deler sine billeder og fortæller historier bag dem. Andre er mere avancerede platforme, der er dedikeret til fotodeling og fællesskabsinteraktion, hvor brugere kan oprette profiler, følge hinanden og kommentere på billeder.

Disse fotogallerier giver fotografer mulighed for at vise deres værker til et bredere publikum, uanset hvor de befinder sig i verden. Det giver også en nem måde at dele billeder med venner, familie og fællesskaber online uden at skulle sende store filer via e-mail eller sociale medier.

Typisk tillader online fotogallerier brugerne at organisere deres billeder i albums eller kategorier, hvilket gør det nemt at finde og navigere mellem forskellige billeder. Nogle platforme tilbyder også funktioner som kommentarer, “synes godt om” eller “del” knapper, som fremmer interaktionen mellem fotografer og besøgende.

Sikkerhed og privatliv er også vigtige i online fotogallerier. Brugere kan ofte vælge, om de vil have deres billeder tilgængelige for offentligheden eller kun for en begrænset gruppe af inviterede brugere.

Et online fotogalleri er således et kraftfuldt værktøj til at dele og præsentere fotografier online og spiller en vigtig rolle i at fremme fotografi som en kunstform og udveksle visuelle historier på tværs af kulturer og grænser.

Keywords: foto, fotograf, fotografi, SX70, gallery, galleri,Polaroid WordPress, ny hjemmeside, Elementor, website, webdesigner, designer, unikt design +

Ny WordPress hjemmeside til teater-parken H.C. Andersens Verden

H. C. Andersens Verden – Teaterpark i Præstø

4.8/5 – (19 votes)