KUNSTNET

+

Ny hjemmeside i WordPress til Designer og kunstner Maria Sparre-Petersen

Kunde: Glaskunstner, Designer og kunstner Maria Sparre-Petersen

Denne hjemmeside er designet i WordPress med Elementor.

Webdesigner med speciale i design af hjemmesider til kunstnere

Professionel webdesigner med erfaring i at designe hjemmesider til kunstnere, og er i stand til at hjælpe med at designe en ny hjemmeside til dig som kunstner.

Jeg har designet mange hjemmesider til kunstnere, kunsthåndværkere, arkitekter og designere.

Det er vigtigt at vælge en webdesigner, der har erfaring i at designe hjemmesider til kunstnere, da det kan kræve en anden tilgang og kreativitet end en mere traditionel hjemmeside. En god webdesigner vil også være i stand til at forstå kunstnerens behov og hjælpe med at skabe en hjemmeside, der bedst præsenterer kunstnerens arbejde og brand.

  • Glas og keramisk design
  • Designetik og bæredygtighed
  • Kunsthåndværk
  • Æstetik
  • Strategisk design og samarbejde
  • Ny Hjemmeside Designer Kunstner Maria Sparre Petersen 0

+

+

Kunde

Designer og kunstner Maria Sparre-Petersen,
København

 

Opgave

Design af hjemmeside i WordPress med Elementor

 

Teknologi

WordPress CMS-system
Responsivt design (mobilvenligt)
Elementor Page Builder

-

www.sparre-petersen.com

Keywords: designer, Glaskunstner, kunst, glas, design, kunstner, WordPress, ny hjemmeside, Elementor, website, webdesigner, designer, unikt design

sparre-petersen.com

Webdesigner Lars Bro

Sparre-Petersens kunstværker i genbrugsglas udspringer fra blå og grønne ølflasker, som hun omhyggeligt omskaber til kugler. Disse kugler, der nærmest ligner cirkelrunde dråber af barndommens mystik, bliver komponeret og monteret i en ramme af højtbrændt beton.

Under opvarmning udvikler hver kugle en hinde på overfladen, hvilket forhindrer dem i at smelte sammen i ovnen. De interagerer i stedet, skaber et flydende, men adskilt samspil – en dans af sæbebobler, der klæber til hinanden. Dette kunstneriske kaos findes i orden eller som grafiske elementer af flydende masse i en nøje struktureret ramme. Form, mønstre, farver og lys går i dialog og giver liv til nye fortællinger. Glassets karakter ændrer sig, skifter mellem transparent og translucent afhængigt af, hvordan lyset bryder materialet og farvens dybde i glasset.

For Maria Sparre-Petersen udgør bæredygtighed en central interesse, præget af hendes alsidige baggrund som sømand, designer, underviser, Master of Fine Arts og Ph.d. Denne mangfoldighed af kompetencer skaber en direkte forbindelse til det, Sparre-Petersen nu skaber og drømmer om – at udbrede kendskabet til genbrugsglas ud fra et bæredygtigt og etisk perspektiv.

Ambitionen er ikke kun meningsfuld, men også visionær. Ved at holde de jomfruelige materialer i jorden undgår man ikke blot sundhedsskadelige stoffer for kunstneren, men sikrer også, at materialerne forbliver i deres naturlige habitat. Brugt glas viser sig at være 100% genanvendeligt uden at miste dets kvaliteter, en egenskab, som andre materialer som tekstil og plastik ofte mangler.

Det er netop kvaliteterne ved genbrugsglas, der gør det fascinerende at arbejde med. Selvom det er mere udfordrende at forme genbrugsmaterialer, opleves tilfredsstillelsen som desto større, når kunstneren knækker koden og føler, at hun gør en forskel for kloden. Glassets ‘korthed’, når det bliver blæst, kræver hurtigere arbejde, hvilket stiller større krav til teknik og håndværk. Men det belønner også kunstneren med konstante udfordringer og muligheder for at udforske materialets grænser. For eksempel kan to brugte vinduesglas ikke altid smeltes sammen, da de kan være produceret efter forskellige opskrifter og derfor udvider sig forskelligt og risikerer at revne.

+

Polaroid Online Gallery Hjemmeside Wordpress 0

Online Polaroid gallery – SX70

4.9/5 – (14 votes)