KUNSTNET

+

Ny hjemmeside i WordPress til Sara Bro – TV og Radio vært – København

Hjemmeside til Sara

Denne hjemmeside er designet i WordPress med Elementor.

+

  • Ny Hjemmeside Radio TV vært Sara Bro Wordpress 1

+

+

Kunde

Sara Bro, Radio og TV vært
København

 

Opgave

Design af hjemmeside

 

Teknologi

WordPress CMS-system
Responsivt design (mobilvenligt)
Elementor Page Builder

-

Hjemmesiden er ved at blive redesignet

www.sarabro.dk

Keywords: TV, Radio, vært, WordPress, ny hjemmeside, Elementor, website, webdesigner, designer, unikt design +

Om Sara

Sara Freja Bro er en kendt dansk radio- og tv-vært, som har markeret sig i både DR og TV 2. Hun blev født i 1972 og fik sin debut som instruktør i 1992, da hun sammen med Mikala Krogh instruerede dokumentarfilmen “Epilog”. Siden da har hun arbejdet som radio- og tv-vært på en række forskellige kanaler.

I 1995 startede Sara Bro som radiovært på P3 i DR, hvor hun arbejdede på Børneradioen. Tre år senere blev hun ansat hos TV 2 og var vært på børneprogrammet “Fjernsyn med Sara og Peter”. I 2000 var hun med til at starte TV 2 Zulu, hvor hun blandt andet var vært på programmet “Den perfekte mand”. To år senere blev hun dog igen ansat i DR som radiovært på P3.

Sara Bro har også arbejdet som tv-vært på TV 2 Zulu, hvor hun var vært på programmerne “Modepatruljen” og “Sara og Signe”. I 2006 blev hun vært på “Hjerteflimmer” på DR1. I 2011 sagde hun sit job på DR op og blev ansat hos Nordisk Film for at lave weekend TV-programmet “Weekend Weekend” til TV 2, sammen med Christiane Schaumburg-Müller (senere Ibi Støving ) og Felix Smith. Men fra juni 2012 vendte hun tilbage til DR som radiovært på P3.

I 2020 deltog Sara Bro i den 17. sæson af “Vild med dans”, hvor hun dansede med den professionelle danser Morten Kjeldgaard. Parret endte på en 5. plads. Hun har også skrevet bogen “Sara Bros dagbog om brystkræft”, som blev udgivet i 2004.

I 2020 startede Sara Bro podcasten “Hjerteflimmer for voksne” på DR, hvor hun mødes med parterapeut Jytte Vikkelsø og to gæster, der stiller hinanden spørgsmål om kærlighed fra deres eget liv. Og i januar 2021 overtog hun værtsrollen i det populære radioprogram “Mads og Monopolet” fra Mads Steffensen. Radioprogrammet hedder nu “Sara og Monopolet”, og det første afsnit med Sara som vært blev sendt lørdag d. 9 januar 2021.

Sara Bro har med sin alsidige karriere bevist, at hun er en af Danmarks mest erfarne og dygtige radio- og tv-værter, som formår at skabe gode og underholdende programmer, uanset hvilken kanal hun arbejder for.

 

 

Ny Hjemmeside Wordpress Street Art Blød Lykke -Soft Happiness

Street art kunstner Blød Lykke

4.7/5 – (10 votes)